van Meurs, uw orthopedische specialist

Na een amputatie kunt u zich moedeloos en machteloos voelen. Leren leven met een lichaam dat anders is en minder kan dan voorheen, is niet vanzelfsprekend. Het is een aanvaardingsproces dat tijd vergt.

Herwonnen bewegelijkheid

Toch hoeft een amputatie geen handicap te zijn voor uw levenskwaliteit. Uw verloren lidmaat krijgt u niet terug, maar uw bewegelijkheid herwinnen, dat kan wel. En daar willen wij u bij helpen. Want dankzij de huidige technieken en materialen kunt u de meeste van uw activiteiten hernemen. Met een goed aangemeten prothese… vergeet u dat u er een draagt.

Geslaagde revalidatie

Het geheim van een geslaagde revalidatie? Een positieve houding en een perfecte passende prothese. Het is misschien wel geen wondermiddel, maar brengt u wel weer op de been. Zeker als u er ook helemaal voor gaat. Want dat is nog steeds de beste garantie dat u uw leven normaal verderzet.

Stap voor stap naar de perfecte prothese

Ons team staat voor u klaar!

Team Mozaiek

Meer over orthese - prothese

Semi-orthopedische schoenen

Van Meurs semi-orthopedische schoenen

Voor voeten die net iets meer aandacht en zorg nodig hebben, heeft Van Meurs ook een uitgebreide collectie semi-orthopedische schoenen. Meer weten?

Steunzolen

Van Meurs steunzolen

ondersteunen de gewrichten, banden en kapsels van de voet. Ze ontlasten de voet en verlichten spanningen in één of meerdere spiergroepen. Ze corrigeren uw voetstand en verbeteren zo u lichaamshouding. Meer weten?

Orthopedische schoenen

Van Meurs orthopedische schoenen

In samenspraak met uw therapeutische team, maken we de schoenen die precies doen wat u voet nodig heeft. Van ondersteunen, verhogen tot corrigeren: uw schoen vangt uw unieke behoefte 100% op. Meer weten?

Recent Nieuws

02.11.10Stretchwalker waarschijnlijk de meest comfortabele wandelschoen op onze planeet.
13.06.09van Meurs werkt mee aan diabetesvoetkliniek in AZ Sint-Jan te Brugge
12.06.09Geamputeerden moeten hun elektronische kunstbeen terug afgeven