van Meurs, uw orthopedische specialist

Steun voor kleine voetjes

Voeten in de groei kunnen best wat steun gebruiken. Soms is het zelfs nodig om de voetstand van de kinderen zachtjes te corrigeren. Platvoeten, knikvoetjes of naar binnen wijzende voeten zijn veel voorkomende voetafwijkingen bij kinderen. Is de afwijking ernstig of veroorzaakt het pijnklachten of vermoeidheid? Dan zijn steunzolen zeker aangewezen.

Ze ondersteunen de voet en sturen de voetstand en dus de hele lichaamshouding bij. Laat uw kind ze lang genoeg dragen, dan staat hij als volwassene zeker recht in de schoenen. Raadpleeg uw huisarts of kinderarts voor meer informatie. Of kom meteen langs voor een technische diagnose.

Gratis controle en aanpassingen

Kindervoeten groeien snel, wij zorgen ervoor dat hun steunzolen meegroeien. Elke drie maanden komt uw kind op controle en passen we – wanneer nodig – de steunzool aan … gratis. Zo weet u zeker dat onze steunzolen de voeten van uw kind blijvend en correct corrigeren.

Meer steun nodig?

Heeft uw kind meer steun nodig, dan zal de arts een orthopedische of semi-orthopedische schoen voorschrijven. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Meer over steunzolen

Orthopedische schoenen

Van Meurs orthopedische schoenen

In samenspraak met uw therapeutische team, maken we de schoenen die precies doen wat u voet nodig heeft. Van ondersteunen, verhogen tot corrigeren: uw schoen vangt uw unieke behoefte 100% op. Meer weten?

Orthese – Prothese

Van Meurs orthesen en prothesen

Een orthese, of ze nu ondersteunt of corrigeert, zorgt ervoor dat u weer klachtenvrij functioneert. Na een amputatie kunt u zich moedeloos en machteloos voelen. Meer weten?

Semi-orthopedische schoenen

Van Meurs semi-orthopedische schoenen

Voor voeten die net iets meer aandacht en zorg nodig hebben, heeft Van Meurs ook een uitgebreide collectie semi-orthopedische schoenen. Meer weten?

Recent Nieuws

02.11.10Stretchwalker waarschijnlijk de meest comfortabele wandelschoen op onze planeet.
13.06.09van Meurs werkt mee aan diabetesvoetkliniek in AZ Sint-Jan te Brugge
12.06.09Geamputeerden moeten hun elektronische kunstbeen terug afgeven