van Meurs, uw orthopedische specialist

Als u veel loopt of sport, worden uw voeten extra belast. Bent u er zeker van dat u uw voeten juist plaatst? Loop even over onze Digiscan, wij vertellen meteen of u ondersteuning kunt gebruiken. Of u nu problemen wilt voorkomen, pijnklachten wilt verlichten of de prestatie wilt verbeteren, als sporter hebt u zeker baat bij maatwerksteunzolen.

Preventieve bescherming

De sportieve voet heeft het zwaar te verduren: maatsteunzolen beschermen de hiel, de voetboog en de voorvoet tegen de verhoogde druk en stress die lang lopen en sporten met zich meebrengen. Bij intensief sporten geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Zo hebben sporters met doorgezakte voeten of platvoeten een grotere kans om een hardnekkige scheenbeenblessure te krijgen. Met een steunzool verandert de stand van het onderbeen en dat helpt om de belasting op de spieren en de schenen te verminderen.

Verbeterde loopfunctie

Niet toevallig kiezen professionele atleten voor maatsteunzolen. Ze bevorderen een perfecte voetstand, waardoor beentjes, spieren pezen en ligamenten 100% efficiënt samenwerken en bewegen. Een goede steunzool verbetert uw loopfunctie.
Loop even langs

Voelen uw voeten zich niet honderd procent prettig in uw loopschoen? Voelt u – tijdens of na het sporten – verhoogde druk of aanhoudende pijn in uw knieën, schenen en hielen? Dan is het misschien tijd voor een sportsteunzool. Vraag er meer over in uw sportspeciaalzaak. Of loop meteen naar van Meurs. Zodat u weer lachend aan het joggen bent.

Blessure?

Bent u bij het sporten geblesseerd, kunt u tijdelijk een stevigere steun gebruiken. Onze ortheses zorgen dat u veilig en comfortabel geneest, zonder dat uw bewegelijkheid daarvoor moet inboeten. Uw arts vertelt er u alles over.

Meer over steunzolen

Orthopedische schoenen

Van Meurs orthopedische schoenen

In samenspraak met uw therapeutische team, maken we de schoenen die precies doen wat u voet nodig heeft. Van ondersteunen, verhogen tot corrigeren: uw schoen vangt uw unieke behoefte 100% op. Meer weten?

Orthese – Prothese

Van Meurs orthesen en prothesen

Een orthese, of ze nu ondersteunt of corrigeert, zorgt ervoor dat u weer klachtenvrij functioneert. Na een amputatie kunt u zich moedeloos en machteloos voelen. Meer weten?

Semi-orthopedische schoenen

Van Meurs semi-orthopedische schoenen

Voor voeten die net iets meer aandacht en zorg nodig hebben, heeft Van Meurs ook een uitgebreide collectie semi-orthopedische schoenen. Meer weten?

Recent Nieuws

02.11.10Stretchwalker waarschijnlijk de meest comfortabele wandelschoen op onze planeet.
13.06.09van Meurs werkt mee aan diabetesvoetkliniek in AZ Sint-Jan te Brugge
12.06.09Geamputeerden moeten hun elektronische kunstbeen terug afgeven