Steunzolen ondersteunen de gewrichten, banden en kapsels van de voet Een steunzool kan een werkelijk verschil betekenen voor uw dagelijkse welzijn.

 

Johnny van Meurs

Ieder zijn zool

Welke zool u nodig hebt, hangt niet alleen af van uw klachten, maar vooral van wie u bent en wat u doet.

 

  • Kinderen: de steunzolen corrigeren de meest voorkomende voetafwijkingen.
  • Volwassenen: ze ondersteunen de voet die dat nodig heeft en zorgen ervoor dat u weer klachtenvrij stapt.
  • Sporters: ze verbeteren uw loopfunctie en vermijden dat u op lange termijn klachten krijgt.

 

Verzorg uw voeten

Uw voeten hebben het hard te verduren. Ze dragen uw hele lichaam en zijn dus zwaar belast. Wij geloven dat uw voeten ook uw persoonlijk welzijn dragen. Wanneer ze zich lekker voelen, voelt u zich ook zo. Tijd dus dat u die dappere dragers beter verzorgt: neem een voetbadje, ga eens naar de pedicure, koop goede schoenen, of laat uw voeten masseren.

 

Klachten snel verhelpen

Hebt u klachten? Wacht niet te lang. Is de balans in uw voetstand om wat voor reden dan ook verstoord, dan kunt u op termijn kleine of grote lichamelijke klachten krijgen. Ga bij pijnlijke voeten, of aanhoudende been- en onderrugklachten naar uw arts. En loop naar van Meurs.

 

Zolen die steunen

Steunzolen ondersteunen de gewrichten, banden en kapsels van de voet. Ze ontlasten de voet en verlichten spanningen in één of meerdere spiergroepen. Ze corrigeren uw voetstand en verbeteren zo uw lichaamshouding. Een steunzool kan een werkelijk verschil betekenen voor uw dagelijkse welzijn.

 

Perfecte steunzolen

Wij gunnen uw voeten het beste. Daarom krijgt u van ons alleen maatwerk. Met digitale nauwkeurigheid nemen wij uw maat. Alleen zo past uw zool u perfect.

Steunzolen

 

ondersteunen de gewrichten, banden en kapsels van de voet. Ze ontlasten de voet en verlichten spanningen in één of meerdere spiergroepen. Ze corrigeren uw voetstand en verbeteren zo u lichaamshouding. Meer weten?

Orthopedische Schoenen

 

In samenspraak met uw therapeutische team, maken we de schoenen die precies doen wat u voet nodig heeft. Van ondersteunen, verhogen tot corrigeren: uw schoen vangt uw unieke behoefte 100% op. Meer weten?

Orthese – Prothese

 

Een orthese, of ze nu ondersteunt of corrigeert, zorgt ervoor dat u weer klachtenvrij functioneert. Na een amputatie kunt u zich moedeloos en machteloos voelen. Meer weten?